Başkan Menderes Türel, Ağustos ayı başında Elmalı’nın Yuva Mahallesi’nde yaşanan sel felaketinin ardından afet bölgesindeki vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuş, yaraların sarılması için seferber olan Büyükşehir ekiplerini denetlemişti. Yuva’ya her ziyaretinde bir de müjde veren Türel, geleneği bozmamış, Yuva’nın giriş yolunun yıl sonuna kadar sıcak asfaltla kaplanacağı müjdesini vermişti. Başkan Türel’in Yuvalılara verdiği söz 1 ay geçmeden yerine geldi. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Başkan Türel'in talimatları doğrultusunda Yuva Mahallesi’nin giriş yolunu sıcak asfaltla buluşturdu. 2 kilometre uzunluğundaki olan yol, kaymak gibi sıcak asfaltla kaplanıyor.
YUVA YOLU, ASFALTLANDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in sözünü Elmalı’nın Yuva mahallesine yaşanan sel felaketi sonrasında yaptığı ziyarette verdiği asfalt müjdesi 1 ay geçmeden yerine geldi. Yuva’nın giriş yolu kaymak gibi sıcak asfaltla kaplanıyor.
Yayınlanma :
02.09.2015 14:56
Güncelleme :
02.09.2015 14:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: