7 aylık bebeğini aldı, kalanını bırakmak zorunda kaldı
Antalya Manavgat'ta 3 gündür devam eden orman yangınlarına ekipler tarafından müdahale devam ediyor
Yayınlanma :
30.07.2021 15:26
Güncelleme :
30.07.2021 15:27


Çocuklarını almadan önce ahırına giderek, kapısını açan ve bağlı olan düvesini serbest bırakan Kılınç, daha sonra evine gitmek istese de bölgedeki jandarma ekiplerinden alanın güvenli olmaması nedeniyle izin alamadı. Bölgede yangının söndürülmesinin ardından evine giden Kılınç, ahırında ve evinin alanında bulunan 30'a yakın küçükbaş ile büyükbaşından sadece 2 inek, 1 koyun ve 2 kuzunun kaldığını görünce büyük üzüntü yaşadı.
'7 AYLIK BEBEĞİMİ ALARAK UZAKLAŞTIM'
Evinin bulunduğu bölgeye yangının geldiğini görünce 7 aylık bebeğini ve ailesini alarak alandan uzaklaştığını anlatan Ahmet Kılınç, "Yangının geldiğini görünce koşarak önce ahırda bulunan 2 ineği çözdüm. Düve vardı onu da saldım ama içeriden çıkamayınca orada yandı. Koyun ve oğlaklarımız vardı, hepsi yanıp kül oldu. Yangın esnasında dumandan etkilendim. Yolun başındaki akaryakıt istasyonunun oraya gittim. Sonrasında jandarma yukarıya gelmemize izin vermedi. Hayvanlarımızı kurtaramadık" dedi.
'ÇOK ZOR DURUMDAYIZ'
Yangın sonrası sadece 1 koyun ve 2 kuzusu ile 2 ineğinin kaldığını belirten Kılınç, "Diğerleri hep yandı. 4 keçi, 7 oğlak, 1 düve ve 4 koyunun yanında 3 de kuzum yandı. Devletimiz bize yardım eder. Çok zor durumdayız" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: