Döşemealtı'nda korkutan yangını !
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde yerleşim alanı içindeki çalılık alanda çıkan yangın, vatandaşın su kovaları, küreklerle müdahalesi ve itfaiyenin çalışmaları sonunda söndürüldü. Eşi alevlerin arasına giren bir kadının yaşadığı korku objektiflere yansıdı
Yayınlanma :
30.07.2021 15:27
Güncelleme :
30.07.2021 15:28


Yangın saat 16.00 sıralarında Çıplaklı Mahallesi yerleşim alanı içinde bulunan çalılık alanda, bilinmeyen nedenle başladı. Rüzgarın da etkisiyle bir anda geniş alana yayılan yangına ilk olarak çevredekiler müdahale etti. Durumun bildirilmesi üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Gökyüzüne yükselen alevler ve duman tabakası büyük korku yarattı. Alevlerin çevredeki evlere sıçramaması için vatandaşın ellerinde su kovaları, çeşme hortumlarıyla, küreklerle yoğun çaba harcadığı yangın, itfaiyenin de gelmesiyle söndürüldü.
Yangın sırasında eşinin alevlerin içine maskesiz girdiğini söyleyen ve kendisinden haber alamayan bir kadının yaşadığı korku ve panik anı kamera görüntüsüne yansıdı. Korkulan olmadı ve bir süre sonra kadının eşi ortaya çıktı.
Polis yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlattı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: