Başkan Böcek engelli bireylerle bir araya geldi
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi
Yayınlanma :
03.12.2021 14:17
Güncelleme :
03.12.2021 14:17


DERNEKLER KATILDI
Etkinliğe Türkiye Sakatlar Derneği, Aktif Engelliler Spor Kulübü Derneği, Antalya İşitme Engelliler Derneği, 6 Nokta Körler Derneği, Engel Tanımayanlar Derneği, Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği, Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü, Türkiye, Zihinsel Yetersiz Çocuk Yetişkinler ve Koruma Derneği, Özel Sporcular Gençlik ve Spor Derneği, Antalya Otistik Bireyler Derneği, ASAT Spor Kulübü, Engelsiz Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü, Döşemealtı İşitme Engelliler Futbol Kulübü, Engelsiz Hacettepe Gençlik Spor Kulübü Antalya İl Temsilciliği, Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Şehit ve Gazi Aileleri ve Malulleri Dayanışma Derneği, Yansıma Özel Sporcular, Çölyak Derneği ve Batı Akdeniz Çölyak Derneği katıldı.
ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Özel günde engelli bireyleri yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ve İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran sevgi gösterileriyle karşılandı. Başkan Böcek, geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle buluşamadıklarını hatırlatarak, "Engel tanımayan çocuklarımızla beraber olmaktan çok mutluyum. Geçen sene bugün 3 Aralık'ta Akdeniz Üniversitesi'nden taburcu olduğum gündü. Bu özel çocuklarımız 'Muhittin Amca sana hep dua ettik' dediler. Sizlere dualarınız için teşekkür ediyorum. Engellilerimizin, Antalya halkımızın ve STK'larımızın emrinde olmaya devam edeceğim" diye konuştu.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Başkan Böcek etkinlikte süper lige yükselerek kupa kaldıran ASAT Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile ASAT Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı oyuncularını tebrik ederek, hediye verdi. Dünya Engelliler Günü'ne özel hazırlanan programda engelli öğrenciler söylenen türküler, folklor ve dans gösterileri ile doyasıya eğlendi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: