Başkan Böcek'ten Samsun çıkarması
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bir dizi ziyaret için gittiği Samsun'da bir dönem Antalya'da görev yapan Samsun Valisi Zülkif Dağlı ve İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik ile bir araya geldi
Yayınlanma :
10.01.2022 14:08
Güncelleme :
10.01.2022 14:09


BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET
Başkan Böcek, aynı zamanda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'yi de ziyaret etti. Başkan Böcek, son olarak Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile birlikte İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik'i ziyaret etti. Başkan Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminde, Konyaaltı Kaymakamı olarak görev yapan İbrahim Keklik ile eski günleri yad etti.
KONYAALTI GÜNLERİ YAD EDİLDİ
Başkan Muhittin Böcek, ev sahipliğinden dolayı İbrahim Keklik'e teşekkür ederek, "Kaymakamımız İbrahim bey ziyaretimizin her anında bizlerin yanında oldu. Konyaaltı'nda birlikte görev yaptık. Konyaaltı'mıza çok güzel hizmetler kazandırdık. Bu hizmetlerimizi şimdi tüm Antalya'ya yapıyoruz. Samsun'da belediye başkanlarımızla da bir araya geldik. Aynı zamanda Antalyalı olan Samsun Valimiz Zülkif Dağlı'ya teşekkür ederim" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: