Trafiğin en işlek olduğu saatlerde Mersin-Antalya istikametinde seyreden plakası olmayan bir traktörün şoförünü görenler gözlerine inanamadı. 8-9 yaşlarındaki bir çocuğun kullandığı traktör saatte yaklaşık 50 kilometre hızla şehirlerarası yolda ilerliyordu. Kamyonların, tırların arasında dakikalarca tek başına traktör süren çocuk, kavşağa dönmek için yaklaştığında traktörü yavaşlatmak için fren pedalına bastı ancak gücü yetmeyince pedalın üzerinde tüm ağırlığıyla yaylanmaya başladı. Kendisini çekenlerin sorularına yanıt vermeyen çocuk, yürekleri ağızlara getirdi.
Çocuk traktör şoförü yürekleri ağza getirdi
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde D400 Karayolunda seyreden traktörün direksiyonundaki çocuk sürücü görenleri hayrete düşürdü.
Yayınlanma :
17.09.2017 13:35
Güncelleme :
17.09.2017 13:35


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: