Rus tarım ürünleri denetim ajansı Rosselhoznadzor'dan yetkililerin, tarım ürünlerinin hijyeni için oluşturulan kontrol sistemini incelemek amacıyla 1-6 Ağustos tarihleri arasında Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştireceği belirtildi. Rosselhoznadzor'un resmi sözcüsü Yuriy Melano TASS haber ajansına demecinde, "Rosselhoznadzor heyeti 1-6 Ağustos'ta Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaretin amacı bu ülkedeki hijyen kontrol sisteminin incelenmesi" dedi. Rosselhoznadzor sağlık koşullarına uymadığını belirttiği bir dizi Türk tarım ürününün ülkeye girişini yasaklamıştı. Daha önce bu yasakların, Rusya'nın Türkiye'ye uçağının düşürmesi nedeniyle uyguladığı gıda ambargosundan ayrı olarak değerlendirileceği açıklanmıştı.
RUSYA TARIM DENETÇİLERİ 1 AĞUSTOS’TA GELİYOR
Rus tarım ürünleri denetim ajansı Rosselhoznadzor'dan yetkililerin, tarım ürünlerinin hijyeni için oluşturulan kontrol sistemini incelemek amacıyla 1-6 Ağustos tarihleri arasında Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştireceği belirtildi.
Yayınlanma :
29.07.2016 12:35
Güncelleme :
29.07.2016 12:35


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: